Cambridge Engels

​​​​​​​​​​​​​​​Cambridge Engels op het Da Vinci College Kagerstraat
 
Het is op Da Vinci College Kagerstraat voor alle leerlingen van havo en vwo mogelijk om op te gaan voor het Cambridge Certificate.
 
Cambridge Advanced (CAE)
Leerlingen in de vierde, vijfde en zesde klas is kunnen deelnemen aan een cursus voor het behalen van het diploma op het niveau CAE (Cambridge English Advanced). Dit niveau is gelijk aan ERK C1.
 
De cursus, die het kandidaten mogelijk maakt om het examen in één schooljaar te behalen, vindt buiten de reguliere lestijden plaats. Deelnemende leerlingen krijgen 1x per week zeer intensief les op basis van ongeveer 2 uur (CAE) huiswerk per week. Aan het einde van het jaar, in mei, gaan we samen naar de British Council in Amsterdam om het examen te doen.
 
Van de leerlingen wordt naast een stevig basisniveau (gemiddeld 7,5 voor Engels) een grote en continue inzet vereist voor deze leuke en spannende uitdaging.
 
Van de ouders wordt een financiële bijdrage verwacht van €50 voor een tekstboek met online mogelijkheden, de examenkosten (circa €240) en daarnaast de reiskosten voor de twee examendagen in Amsterdam.
 
Voor verdere informatie, vragen en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de Cambridge-docent dhr. Spaapen (rspa@ldvleiden.nl).

 

Zie ook:

 

 
Cambridge Engels