4 HAVO aan de slag met challenges

10-04-2018

In de week van 16 tot en met 20 april worden de leerlingen van 4 HAVO van het Da Vinci Kagerstraat door Technolab Leiden en zo'n 30 verschillende bedrijven, van Swapfiets tot Airbus, uitgedaagd om binnen 5 dagen een challenge te volbrengen: een manier vinden om iemand een pinda te laten eten zonder dat deze persoon dat zelf doorheeft, een duurzaam voertuig t.w.v. 4000 euro zien te verkopen, in de krant komen, een achtbaan ontwerpen of één van de vele andere challenges van deze editie van Dromen & Doen te halen.

Om die challenges echt te halen (we doen niet alsof) zullen deelnemers de hele week op stap zijn, naar de Hogeschool, Hubspot, het Volkshuis, LUMC en langs alle spraakmakende bedrijven. Zo komen de leerlingen tijdens de week allerlei professionals, studenten, banen en studies tegen en komen ze hopelijk een stapje dichterbij bij het beantwoorden van de moeilijke vraag: wat wil ik eigenlijk later worden?

Op vrijdag 20 april presenteren de leerlingen hun challenge in de aula van het Da Vinci Kagerstraat. U bent van harte welkom bij deze presentatiemarkt van 15:00 uur tot 15:30 uur (inloop vanaf 14:30 uur).