Uitslag van The Big Challenge is binnen

19-05-2017

‚Äč

The Big Challenge is een online Engelse wedstrijd voor leerlingen van 12 t/m 16. Meer dan 600.000 jongeren uit Europa doen aan deze wedstrijd mee. Cambridge English en the British Council zijn partners van de organisatie. Het is een test met vragen over alle Engelse vaardigheden en cultuur met veel online oefenmateriaal. De test kent verschillende levels, passend bij de leeftijd van de leerling. Er zijn allerlei prijzen, daarnaast krijgen alle deelnemers een diploma en een poster. 

Met The Big Challenge hebben we onze leerlingen in MAVO, HAVO en VWO gestimuleerd om op een leuke en educatieve manier hun Engels te verbeteren en te testen. Dankzij een bijdrage van het schoolfonds hebben alle leerlingen, die hier interesse voor hadden, kunnen deelnemen. 

Op 30 maart hebben 90 leerlingen de test gedaan. Ze hebben allemaal hun uiterste best gedaan en met een mooi resultaat: Lucas, een van onze brugklasleerlingen, heeft op level 2 de eerste plaats in de regionale ranking en de tweede plaats in de nationale ranking behaald!

Binnenkort krijgen alle leerlingen die meegedaan hebben hun prijs en diploma. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd!