Van vwo tot mavo

Het Da Vinci College Kagerstraat verzorgt onderwijs op vwo-, havo- en mavo-niveau. We bieden veel uitdagende programma's en projecten. Hierdoor krijgen leerlingen de kans om zich op allerlei gebieden te ontplooien.

Prettige sfeer

Op de Kagerstraat hangt een prettige sfeer. Onze leerlingen accepteren en respecteren elkaar en gaan goed met elkaar om, hoe verschillend ze ook zijn. Of misschien komt het juist wel door de diversiteit. Ze hoeven niet hun best te doen om erbij te horen: iedereen kan hier zichzelf zijn.

Creatief, bèta-georiënteerd of met een onderzoekende instelling

Leerlingen die creatief of bèta-georiënteerd zijn of een onderzoekende instelling hebben, komen volledig aan hun trekken op onze school. Daardoor doen ze het vaak ook beter bij andere vakken! Leerlingen die dat willen, kunnen met hun eigen iPad werken.