​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​De ouderraad

Da Vinci College Kagerstraat heeft een ouderraad. Deze ouderraad komt zes tot acht keer per schooljaar bij elkaar en bespreekt verschillende onderwerpen die de school, de leerling en de ouders aangaan. Een directielid en een docent zijn bij de bijeenkomsten aanwezig. Thema's zijn onder andere communicatie, de activiteitenweek en de diploma-uitreiking.

Ieder schooljaar organiseert de ouderraad een thema-avond voor alle ouders. Daarnaast ondersteunt de ouderraad een aantal activiteiten financieel: de diploma-uitreiking, de inrichting van de aula en de activiteitenweek. De ouderraad organiseert ook een wedstrijd: de Prima Donna. Hierbij worden alle leerlingen uitgenodigd creatieve ideeën aan te leveren voor de inrichting van hun school. Dit heeft geresulteerd in het kunstig bewerken van de deuren in de toiletgroepen en het verfraaien van lockerdeurtjes.

Wat is de ouderraad?

Wie zijn wij?