Theater

​​​​​​​​​​​​​​​​Houd je van acteren en is theater helemaal jouw ding? Wil je het podium op? Camera-acteren zoals in een soap? Improviseren a la de Lama’s? Houd je van zingen? Ben je benieuwd hoe stand-up comedians ons zo aan het lachen maken? Dan is het keuzevak Theater echt iets voor jou!
We gaan tijdens de Theaterlessen werken aan je basisvaardigheden: energie, stemgebruik, concentratie, lichaamstaal. We starten iedere les met een warming-up en gaan daarna aan het werk met improvisatie/theatersport, soap scenes spelen en oefenen met het geven van een voordracht of het overbrengen van een lied.
We werken tijdens de lessen toe naar een eindvoorstelling voor ouders, medeleerlingen en andere geïnteresseerden, kan je ze eindelijk laten zien waar je zo enthousiast over bent!
Bij het maken van de voorstelling krijgen we uiteraard te maken met decorbouw, muziek, licht en geluid, visagie en kleding.
Naast het feit dat theater maken een ontzettende leuke bezigheid is, ga je tijdens deze uren dingen leren waar je in het dagelijks leven gebruik van kunt maken. Je oefent je concentratie, wordt je meer bewust van je lichaam, krijgt meer zelfvertrouwen en leert goed samen te werken.​


 

 


​​