Welkom!


​​​​​​​​​​​​​OPEN DAG: ZATERDAG 3 februari 2018​​ 
OPEN AVOND: DINSDAG 6 februari 2018, 19.30 UUR

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Binnenkort is het zover. Misschien weet je al naar welke school je wilt, Misschien wil je nog even rondkijken. Als dat het geval is, zit je goed op deze pagina. Er is op het Da Vinci College Lammenschans een hoop te ontdekken!​

Meer informatie over de brugklas 

 
Naar de brugklas op het Da Vinci College Lammenschans. Het is de grote stap, van de basisschool naar zo’n mooi, nieuw gebouw. Onze school is vast een stuk groter dan jouw basisschool. Je krijgt nieuwe vakken en les van verschillende leerkrachten. 

 
Hoe maak je kennis met onze school en jouw klas? ​​

​Leren gaat beter als je je thuis voelt. Dus vóór de zomervakantie maak je al een keer kennis met je nieuwe klas en je mentor. Als het schooljaar begint, starten we met twee introductiedagen zodat je het gebouw, de docenten en je nieuwe klas goed leert kennen. Je krijgt dan de boeken en je lesrooster mee. 

 
Welk keuzeprogramma kies je? 

 
Via het aanmeldformulier laat je weten aan welk keuzevak je deel wilt nemen. Je kiest uit Sport, Dans, Kunst, Theater, Muziek of Techniek​. In mei nodigen we je uit om samen met jou te kijken of je de keuze hebt gemaakt die het beste bij jou past. 

 
Hoe word je geplaatst in de brugklas? 

 
Je meldt je aan via het aanmeldformulier​. Je wordt in de brugklas geplaatst op basis van het advies en de gegevens van de basisschool. Met deze gegevens zijn we direct op de hoogte van je sterke kanten en datgene waar je wat meer moeite mee hebt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je direct de juiste aandacht krijgt. ​ 

 

​​​
​​
​​

 

 

​​​​​​​​​​​​​​​

 Volg ons ook op

social media