Aanmeldingsprocedure

​​​​​​​​​​​​​Aanmelden kan door dit formulier ​​​te downloaden, in te vullen en op te sturen. Inleveren bij ons op school mag natuurlijk ook!

Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je gebruik wil maken van een extra sportaanbod. Daarnaast kun je de namen van 2 leerlingen opgeven waarmee je graag in dezelfde klas geplaatst zou willen worden. Of dat uiteindelijk gebeurt, hangt o.a. af van het onderwijsniveau van deze leerlingen.

Na aanmelding word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo kunnen we je nog beter leren kennen. Ook kan jij nog allerlei vragen stellen, als je dat wil.

Heb jij je aangemeld voor een extra sportaanbod, dan word je na aanmelding uitgenodigd voor een training (maart 2019) waarin je je geschiktheid en motivatie kunt laten zien.

Vervolgens hebben we overleg met jouw leerkracht en bekijken we het onderwijskundig rapport van de basisschool. Met deze gegevens zijn we op de hoogte van je sterke kanten en datgene waar je wat meer moeite mee hebt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je direct de juiste aandacht krijgt.  

De plaatsing in één van deze klassen wordt bepaald door de plaatsingscommissie, die kijkt naar het onderwijskundig rapport, het leerlingvolgsysteem en het advies van de basisschool.

 

Uiterlijke aanmelddatum: 15 maart 2019

Bevestiging van plaatsing: 19 april 2019