Open dagen

​​Open dag
Tijdens onze open dag op zaterdag 26 januari 2019 mben je met je ouders van harte welkom van 10.00 tot 13.00 uur.


Voorlichtingsmiddag/-avond
De voorlichtingsmiddag is speciaal voor jou. Je maakt op deze middag kennis met alle vakken die op de middelbare school gegeven worden. Het is erg leuk en informatief. De middag staat gepland op woensdag 30 januari 2019. Het programma begint om 14.00 uur in de aula, waarna je in groepjes verschillende activiteiten afgaat. De middag is om 16.00 uur afgelopen. Zorg dat je op tijd bent! Aanmelden voor deze middag is niet nodig.

Op de voorlichtingsavond geven we op woensdag 30 januari 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur allerlei informatie over school aan je ouders.


Voorlichtingsavond Highschool en Topsport Talent
Wil je meer weten over de highschool, sportklassen, de vooropleiding dans of van de faciliteiten voor een Topsporter? Dan kun je naar de voorlichtingsavond Highschool en Topsport Talent komen op maandag 4 ​februari 2019. Van 19.30 tot 21.00 uur.


School in bedrijf
Wil je weten hoe het er op onze school in de praktijk aan toe gaat? Bezoek dan onze school vol in bedrijf. Alle leerlingen zijn dan aan het werk, de lessen zijn in volle gang. Zo krijgen jij en je ouders een goede indruk van de sfeer en zie je hoe het er op school aan toe gaat.
Gedurende de hele maand februari kun je op dinsdagen tussen half tien en half elf de school bezoeken. Bel de administratie (071-5768202) om een afspraak maken! We ontvangen jou en je ouders met open armen en leiden jullie rond. Uiteraard kun je alle vragen stellen die je hebt.


Bezoek het Leonardo College met je basisschool
Veel basisscholen komen met de meester of de juf en alle leerlingen van groep 8 een kijkje nemen op het Leonardo College. Komt jouw basisschool niet bij ons langs? Vraag je meester of juf dan om een afspraak te maken. Leuk!