Sport en Dans

Voor wie zijn talent verder wil ontwikkelen

Leerlingen die graag bewegen, hebben een extra reden om zich aan te melden bij het Leonardo College.  Zij kunnen kiezen voor een lesprogramma met extra uren sport of dans. Onze ervaring is dat leerlingen daardoor beter leren en met meer plezier naar school gaan. Leerlingen die een groot sporttalent hebben, kunnen bij ons op Highschool-niveau sporten, aan topsport doen of de vooropleiding voor de Dansacademie volgen.

Extra uren sport of dans

Op het Leonardo College kunnen leerlingen tijdens de eerste drie leerjaren naast de reguliere lessen bewegingsonderwijs drie uur per week extra sporten of dansen.
Kiest uw zoon/dochter voor extra sport, dan sport hij/zij één uur extra binnen school en twee uur extra buiten school. In die externe sporturen maakt uw kind kennis met sporten die het waarschijnlijk niet eerder beoefend heeft. Hij/zij gaat onder andere snowboarden, tennissen, skaten, judoën, golfen en doen aan fitness en aerobics.
Kiest uw kind voor dans, dan krijgt het les in verschillende dansvormen: van streetdance tot musicaldance en van jazz-ballet tot klassiek ballet.

boksen1.JPGschermen1.jpegklimmen1.JPG

Mogelijkheden sport